Piepe 's Pots
Keramiek met passie

Workshops

Heb jij zin om een dagdeel gezellig bij mij te komen werken met klei? Dat mag en het kan! 

In een ochtend of een middag begeleid ik je graag je in eigen creativiteit. Je mag zelf bedenken wat je graag wil maken. Een beeld, een handvorm of toch liever wat proberen te draaien? Ik vind het allemaal goed.

Je krijgt tijdens de workshop (vaak van 10.00-12.30 uur), afhankelijk van wat je maken wil, een korte uitleg over hoe keramiek werkt en wat er voor nodig is om een zo mooi mogelijk resultaat te behalen. Ik help je daar waar je vastloopt en verzorg je met koffie, thee en wat lekkers! 

Komen jullie draaien dan krijg je er gewoon een lesje ademhalen bij, goed om even in je bubbel te komen en uit de stress of sleur van de dag! 

De kosten van je workshop zijn afhankelijk van wat je gaat maken of doen. Ik werk non-profit want gun iedereen de passie voor keramiek! 

Gezellig met een vriend, vriendin, kennis, schoonvader een dagje kleien? Ik heb hiervoor een kadobon klaarliggen! 

Om je goed te kunnen helpen en ook echt met een leuk resultaat de deur uit te gaan geef ik workshop aan twee en in enkele gevallen aan drie personen tegelijk. Wil je met een groep handvormen dan kan dat maar dan wel in de zomermaanden op mijn terras buiten, mijn atelier is daarvoor te klein. 

Je kunt een workshop in een keer volgen. In dit geval zorg ik ervoor dat je werk afgedraaid wordt en een kleurtje krijgt voordat jij het weer kunt ophalen. 

Ook kun je een workshop in meerdere sessies volgen. De eerste keer maak je je eigen creatie, de tweede keer draai je je werken af en tenslotte ga jij zelf aan de slag met glazuren. Je eindresultaat heb je dan helemaal zelf gemaakt. 

In de zomermaanden geef ik regelmatig leuke sessies voor groepen. Je kunt deze altijd terugvinden op mijn facebook site, Met een grotere groep high tea met keramiek ? Op mijn terras mag dat en het is ontzettend gezellig! Voorwaarde is echter wel dat het een beetje in de mooie warme maanden moet worden gepland! 

Andere, bijzondere wensen? Denk aan een mooi beeld maken of samen met mij een herinnering aan een dierbare vormen? Gaat vast lukken, gewoon even bellen en dan stem ik graag met je af!